Dit is een goed weekend geweest

hap

Bart Deurloo stapt maandagochtend met wat extra gewicht in de koffer op het vliegtuig naar Nederland. De turner won tijdens de wereldbekerwedstrijden in Ljubljana goud op vloer, zilver op sprong en brons op rek. “Dit is een goed weekend geweest.”

Deurloo was niet eerder zo succesvol als tijdens het toernooi in de Sloveense hoofdstad. “Ik heb weleens hogere cijfers gehaald op een toestel, maar qua prijzen heb ik het nog nooit zo goed gedaan”, reageert hij trots.

“Ik ben gewoon heel erg fit en het zit goed in mijn hoofd, dat helpt allemaal. Het valt op zijn plek eindelijk”, verklaart Deurloo zijn prestaties.

Robbert Meeder in gesprek met turner Bart Deurloo, die drie medailles veroverde tijdens de wereldbekerwedstrijden in Ljubljana.

Drie medailles vragen om een feestje, maar daar was zondagavond geen tijd voor. Deurloo moest maandagmorgen om vijf uur al in de bus naar het vliegveld zitten. “Ik heb het niet echt gevierd, maar gewoon lekker gegeten in het hotel.”

Bovendien zijn over twee weken in Montpellier de EK turnen. Daar komt hij ook weer uit op vloer, sprong en rek. Wint hij dan weer drie medailles, komt dat feestje er ongetwijfeld alsnog.

Hoppa !!! Gold Silver Bronze! Verry happy with the results#worldcup#gymnastics#Legggoohttps://t.co/ws25RedLH6

— Bart Deurloo (@BartDeurloo) April 5, 2015

NOS artikel 06-04-2015

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.