Bart Deurloo in actie in Ahoy

Bart in actie tijdens NK 2013

Bart in actie tijdens NK 2013

Op 21 en 22 juni komt nagenoeg de complete Oranjeselectie van de turnmannen in actie tijdens Fantastic Gymnastics NK 2014. Na het succesvolle EK Turnen in Sofia (Bulgarije) in mei jl. is Rotterdam voor bijna alle Oranjemannen een volgende halte op weg naar de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016.

Voor de succesvolle EK-gangers Bart Deurloo (O&O/TAG Zwijndrecht), Casimir Schmidt (SV Pax Haarlemmermeer) en Epke Zonderland (TSH Heerenveen) is de NK 2014 het eerste optreden na een periode van uitrusten. Zij starten hun opbouw naar de WK, die van 3 t/m 12 oktober in Nanning (China) plaatsvinden. Voor Jeffrey Wammes en Yuri van Gelder (beiden Flik-Flak ’s-Hertogenbosch) komt Ahoy nog te vroeg.

De volgende Oranjeturners komen zaterdag in actie tijdens in de meerkamp:
Arjen Butter (SV Pax Haarlemmermeer), Bart Deurloo (O&O Zwijndrecht), Karl Kosztka (Flik-Flak ’s-Hertogenbosch), Melvin Ornek (O&O Zwijndrecht), Casimir Schmidt (SV Pax Haarlemmermeer) en Boudewijn de Vries (O&O Zwijndrecht) turnen een volledige meerkamp. Anthony van Assche (O&O Zwijndrecht) turnt tijdens deze wedstrijd op het paard voltige en aan de rekstok, Michel Bletterman (TSH Heerenveen) in ieder geval op vloer, paard voltige en sprong en Glenn Smink (SV Pax Haarlemmermeer) in ieder geval op vloer en sprong.

De volgende Oranjeturners komen zondag in actie tijdens de toestelfinales:
We zien Epke Zonderland sowieso in actie op brug (brons op EK) en rek (goud op EK). Anthony van Assche komt in ieder geval in actie aan de ringen en de brug. Afhankelijk van de prestaties zaterdag zullen Michel Bletterman, Arjen Butter, Bart Deurloo, Karl Kosztka, Melvin Ornek, Casimir Schmidt, Glenn Smink en Boudewijn de Vries in actie komen tijdens de toestelfinales op zondag.

Meer info te vinden op de site van Fantastic Gymnastics NK 2014

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.