Bart weer terug in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Bart Deurloo is sinds vorige week verhuisd naar Zwijndrecht. Hij heeft na uren van praten, piekeren en denken besloten in Zwijndrecht te gaan trainen onder leiding van Jeroen Jacobs, waar ook trainingsmaatje Anthony van Assche al een jaar traint.
Jacobs coördineert de trainingen bijgestaan door Jos Eigenbrood en Enrico Visser.
In Zwijndrecht is er de samenwerking met turnclub O&O/TAG waardoor zowel Bart als Anthony de mogelijkheden hebben om optimaal te trainen.
Door de samenwerking kunnen Bart en Anthony de kracht, coördinatie, conditie en lenigheidprogramma’s in 3 ochtenden per week afwerken. Daarnaast worden er 4 avonden en de zaterdag getraind.

Voor Bart waren de secundaire omstandigheden in Den Bosch niet ideaal. Een gedeelde woning in de prachtige wijk Empel is echter verre van ideaal voor een topsporter. Geen winkels in de buurt. Openbaar vervoer in de wijk slecht geregeld en het Centraal station niet bepaald naast de deur.
In Zwijndrecht daarentegen heeft hij een eigen woning, dicht bij zijn trainingslokatie, winkels, openbaar vervoer, familie en vrienden.

Jacobs onderhoudt de contacten met bondscoach Bram van Bokhoven voor Anthony en Bart in het kader van de door de KNGU geplande trainingen, stages en wedstrijden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.