DRUK. de docu

Altijd bleef hij in de schaduw van Epke, altijd cijferde hij zichzelf weg in belang van het team en nooit durfde hij zichzelf te tonen zoals hij écht is.

Maar daar komt verandering in! In #DocuDruk vertelt Olympisch turner Bart Deurloo zijn bijzondere verhaal doormiddel van muziek. In samenwerking met Tim Akkerman gaat hij opzoek naar antwoorden op vragen die hij zichzelf nooit echt durfde te stellen.

Bart geeft zich bloot door terug en vooruit te blikken op zijn (topsport)leven, maar vooral ook zijn breekbare kant te tonen en de angsten en struggles die hij ervaart.

Met zijn verhaal willen we mensen die in deze drukke samenleving vol verwachtingen even niet meer weten wie ze zelf zijn, zich niet durven te uitten of bang zijn wat anderen van hen denken, inspireren. Wees jezelf en wees trots op wie je bent en wat je doet.

De #DocuDruk komt snel!
➡ 23 juni om 22.45 uur in première bij Ziggo Sport
➡ 25 juni om 09.00 uur in première op het YouTube-kanaal van TeamNL

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.