Let’s Rock in Rio!

We hebben een droom; voor het eerst in de historie kunnen we ons als mannenteam kwalificeren voor de Olympische Spelen. Wij willen namelijk niet alleen als individu, maar ook als team schitteren in Rio de Janeiro 2016!

Deze droom vervullen we met een nieuwe generatie turners, lefgozers die tot het uiterste willen gaan. Naast onze passie voor turnen is muziek de gemene deler binnen ons team. Deze uitstraling en kracht laten we zien door Nederland op een unieke manier kennis met ons te laten maken. Als turnteam én met een gastoptreden in een rockband. Met deze combinatie van sport en muziek willen we letterlijk en figuurlijk gaan ‘Rocken in Rio’.

In de videoclip ‘War’, de nieuwste single van Kensington, komen sport en muziek bij elkaar. Het nummer gaat over broederschap, onvoorwaardelijkheid, zelfbeheersing, passie en lef. De video staat symbool voor ons als team en onze sport in het algemeen. Hiermee laten we zien dat turnen een sport is voor jongens met lef en dat we klaar zijnvoor de volgende generatie sporters.

www.letsrockinrio.nl

Let’s Rock in Rio!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.