Vitality4Me – Sunrider Anti Doping

De sponsor van Bart Deurloo, Vitality4Me, gebruikt uitsluitend de hoogwaardige producten van Sunrider.

Sunrider – Anti-Doping Certificering – antidoping
http://www.sunrider.com/Eng/WebForm/Products/AntiDoping.aspx

Door: Sunrider International 11/26/2011 antidoping1.jpg

ANTI-DOPING CERTIFICERING SUNRIDER

BSCG is het enige certificatie-programma in de Verenigde Staten die gebruik maakt van een WADA-geaccrediteerd laboratorium voor alle analyses. Supplementen gecertificeerd door BSCG geven hun gebruikers meer vertrouwen in de wetenschap dat een fabrikant de juiste voorzorgsmaatregelen neemt om ervoor te zorgen dat schadelijke anabole middelen, stimulerende middelen, en andere potentieel gevaarlijke verboden stoffen niet zijn opgenomen in hun producten.

In augustus 2005, heeft Sunrider Israël een overeenkomst met het Israëlische Olympisch Comite kunnen ondertekenen voor het exclusieve recht van de sponsoring van het Israëlische Olympische team in de categorie, fabrikant en verkoper van voedingssupplementen en Gezondheidsproducten. In combinatie met deze samenwerking, kon Sunrider Israël de Israëlische Olympische atleten voorzien met de hoogste kwaliteit supplementen, vitaminen en mineralen ter wereld.
Sunrider® producten, eerder goedgekeurd door het Israëlisch Olympisch Comite voor gebruik door de Israëlische Olympisch Team:

Citric C ™
Electrosport®
Ese®
Evergreen®
Fortune Delight®
Herb Cal®
Joi®
NuPlus®
SportCaps®
Top®
Vitafruit ®
Vitalite®Caps
Sunbar®
Sunrise®
Veros®
VitaShake®

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.