Bart Deurloo in trajectselectie WK turnen

Bart Brug NK2014Bondscoach Mitch Fenner heeft de namen van 11 turners bekend gemaakt waarmee de opbouw naar de Wereldkampioenchappen Herenturnen in Nanning (CHN) zal worden aangevangen.

Dit is één turner meer dan vermeld staat in de selectieprocedure; bondscoach Mitch Fenner vindt het van belang om in deze voorbereidingsfase nog over 11 turners te kunnen beschikken om later in het traject het optimale team te kunnen bepalen.Al eerder was bekend dat de leden van het succesvolle EK-team en de reserves in de trajectselectie zouden worden opgenomen. Het betreft:

Anthony van Assche (O&O Zwijndrecht)
Michel Bletterman (TSH Heerenveen),
Bart Deurloo (O&O Zwijndrecht)
Yuri van Gelder (Flik-Flak ’s-Hertogenbosch)
Casimir Schmidt (S.V. PAX Haarlemmermeer)
Jeffrey Wammes (Flik-Flak ’s-Hertogenbosch)
Epke Zonderland (TSH Heerenveen).

Na Fantastic Gymnastics NK 2014 afgelopen weekend in Rotterdam zijn de volgende turners toegevoegd:

Arjen Butter (S.V. PAX Haarlemmermeer)
Karl Kosztka (O&O Zwijndrecht),
Glenn Smink (S.V. PAX Haarlemmermeer)
Boudewijn de Vries (O&O Zwijndrecht).

Na een aantal trainingsstages en interne testwedstrijden zal in de laatste week van augustus de definitieve WK-selectie (6+1+1) worden aangewezen door bondscoach Mitch Fenner. Met deze acht turners zal nog een laatste periode van stages en wedstrijden worden gevolgd alvorens het vertrek met 7 turners naar China op 26 september.

De eerste wedstrijddag op de WK in Nanning voor het team is op 3 of 4 oktober, afhankelijk van de loting in juli. De teamfinale is op 7 oktober en de meerkampfinale zal op 9 oktober plaatsvinden. De toestelfinales sluiten het toernooi af op respectievelijk 11 (vloer, voltige en ringen) en 12 oktober (sprong, brug en rekstok).

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.